print deze pagina

donderdag 6 december 2018, 19:30 ontvangst

Ondernemers bijeenkomst in Breukelen. Alleen voor ondernemers.

De eerstvolgende ondernemersavond zal D.V. donderdag 6 december  zijn. Ontvangst vanaf 19.30 uur in de Bovenkamer, Poeldijk 9 te Breukelen, dit is op het terrein van Bouwbedrijf Van Schaik; er is daar ruim voldoende parkeerruimte. Start van de avond om 20.00u. 

Sinds begin 2018 komen we samen op een mooie locatie in Breukelen (kijk maar eens op de website: www.bovenkamerbreukelen.nl).

Ben je nog niet aangemeld als ondernemer? Je kunt je aanmelden via het "ledenportaal" of klik hier en meld je onderneming aan, dan ontvang je ook de informatie.

Op 6 december zal Jasper van Nes, fiscalist en advocaat (en oud-Ranker), een presentatie geven over de relevante fiscale regelingen voor ZZP'ers en MKB'ers. Naast een overzicht van regelgeving en nieuwe ontwikkelingen, zal Jasper tips-and-tricks geven en dit plaatsen in een christelijk perspectief. 

Graag ontvangen we je vanaf 19.30 uur in de Bovenkamer, Poeldijk 9 te Breukelen, dit is op het terrein van Bouwbedrijf Van Schaik. Het programma start om 20.00 uur, mocht je meer willen weten mail dan naar ondernemers@derank.org