print deze pagina

donderdag 1 november 2018, 19:30 ontvangst

Ondernemers bijeenkomst in Breukelen. Alleen voor ondernemers.

De eerstvolgende ondernemersavond zal D.V. donderdag 1 november zijn. Ontvangst vanaf 19.30 uur in de Bovenkamer, Poeldijk 9 te Breukelen, dit is op het terrein van Bouwbedrijf Van Schaik; er is daar ruim voldoende parkeerruimte. Start van de avond om 20.00u. 

Sinds begin 2018 komen we samen op een mooie locatie in Breukelen (kijk maar eens op de website: www.bovenkamerbreukelen.nl).

Ben je nog niet aangemeld als ondernemer? Je kunt je aanmelden via het "ledenportaal" of klik hier en meld je onderneming aan, dan ontvang je ook de informatie.

Ondernemers
avond 1/11

Arjan Hulsbergen is partner bij Hulsbergen Pardaan Advocaten en nauw betrokken bij Crown Ministries. Hij komt deze avond bij ons spreken over welke lessen hij als ondernemer heeft geleerd over de rol van geld, geven en impact hebben als christen.
Graag ontvangen we je vanaf 19.30 uur in de Bovenkamer, Poeldijk 9 te Breukelen, op het terrein van Bouwbedrijf Van Schaik. Het programma start om 20.00 uur, mocht je meer willen weten mail dan naar ondernemers@derank.org