print deze pagina

maandag 16 mei 2022, 19:45-22:00uur

‘Luister naar Mij’ Aanbiddings- en gebedsavond

“Met eigen ogen zul je je leermeester zien, met eigen oren zul je een stem achter je horen zeggen: ‘Dit is de weg die je moet volgen. Hier moet je rechts.

Ga daar naar links.’” Jes: 30:21   De bezinningsperiode is al een paar maanden onderweg. Mooi om te zien wat er allemaal al kon gebeuren: de prekenserie ‘Luister naar Mij’, het 40-dagen materiaal, de enquête, geloofsgesprekken die gestart zijn, bezoeken aan de zondagsschool en de tieners en recent het creatieve luisteren. Andere geloofsgespreksavonden en de avond voor de enquête gesprekken en het bezoek aan jeugd staan gepland.  

Bezinning gaat over ’naar God luisteren’, over naar elkaar luisteren en over ‘richting vinden’. Luisteren naar onze Heer is zonder twijfel de belangrijkste van de drie stappen maar het is niet altijd makkelijk om hier persoonlijk vorm aan te geven. Daarom nodigen we je van harte uit om het samen te doen!  

Op maandag 16 mei organiseert het Ministryteam een aanbiddings- en gebedsavond in ons ontmoetingscentrum aan de Vliegend Hertlaan (van 19.45-22.00 uur). We gaan samen aanbidden en ontdekken hoe het luisteren naar God werkt. Je zult handvatten en voorbeelden ontvangen om te groeien in het verstaan van Gods stem. En natuurlijk gaan we dat in de praktijk brengen. God belooft ons dat we richting zullen ontvangen wanneer wij naar Hem luisteren (dat kan op verschillende manieren) dus we zijn benieuwd naar wat Hij ons deze avond zal laten horen en zien.

  Ben jij erbij?