print deze pagina
Aanmelden voor de online cursus

maandag 7 maart 2022

Online Bijbelstudie over Galaten op 7,14 en 21 maart 2022 via zoom

Schatgraven online: Brief aan de Galaten.

                                               

Na twee online Bijbelstudies uit het Oude Testament (Daniel en Habakuk) gaan we in maart 2022 een Bijbelboek uit het Nieuwe Testament bestuderen, nl. de brief aan de Galaten.

Het is een van de heftigste brieven van Paulus met als hoofdthema’s: Wet en Genade, Gebondenheid en Vrijheid. In deze brief bepaalt Paulus ons bij de basis van onze behoudenis.

De gemeenten in Galatië in het centrale deel van het huidige Turkije hadden een heidense achtergrond. Ze waren ontstaan uit het zendingswerk van Paulus. Door de invloed van Messias-belijdende  joden waren de gelovigen de Joodse Wet gaan houden.

In deze brief spreekt Paulus op indringende wijze over de enige basis van ons geloof: Jezus Christus, de gekruisigde Heer. Hoewel deze brief bijna 2000 jaar geleden geschreven is, is ze tot op de dag van vandaag zeer relevant. Ook nu hebben gelovigen de neiging om hun verlossing te baseren op Jezus Christus plus …..

De studie zal online worden gehouden op maandag 7, 14 en 21 maart van 20.00-21.30 uur. Houd deze data vast vrij in je agenda. Je kunt je via de aanmeldknop aanmelden.

Deze studies zullen online via Zoom plaatsvinden. De zoomlink ontvang je in de bevestigingmail. Als je wilt deelnemen reserveer dan alvast de maandagavonden 7, 14 en 21 maart 2022 in je agenda. We zien ernaar uit u te ontmoeten!

Aanvang 20:00 uur
 
Met hartelijke groet, 
John Sussenbach & Jesse Timmer