print deze pagina
Aanmelden Marriage Course

Marriage Course start ?????????

Marriage Course

Ben je al wat jaren samen? Doe  dan mee met de Marriage Course en ga  zeven avonden lekker uit eten met je  partner en samen in gesprek over  wat echt belangrijk is in je relatie. Tijdens de Marriage Course deel je  niets met andere stellen die  meedoen, het is echt cadeautje voor jou  en je partner. Of je nu kort of  langer samen bent, getrouwd bent of  samenwoont, bij de Marriage Course  ga je bouwen aan een relatie die een  leven lang duurt.

Wat is de Marriage Course? De Marriage Course is een investering in je relatie. Na de cursus heb   je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een   leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Onderwerpen - Sterke fundamenten leggen - De kunst van het communiceren - Conflicten oplossen - Kracht van vergeving - Ouders en schoonouders - Goede seks - Liefde in actie

Hoe ziet een avond eruit? Tijdens een heerlijk diner voor twee steken we de kaarsjes aan en   hebben jullie alle tijd om even tijd samen te hebben. Daarna beginnen we met de inleiding over het onderwerp van die avond en gaan jullie aan  de  hand daarvan samen opdrachten doen en vragen beantwoorden. Je doet  de  cursus niet in groepsverband, maar echt samen. De Marriage Course  wordt  gegeven in de Bilt.

Waarom zou je de cursus doen? Je wilt je verdiepen in je relatie die in de loop van tijd misschien   veranderd is of er zijn nieuwe dingen in je leven gebeurd als het   krijgen van kinderen of juist kinderen die het huis uit gegaan zijn. Je leert nieuwe dingen over jezelf en over elkaar. Huwelijken en   relaties ontwikkelen zich niet automatisch, het is een werkwoord. Meer dan 1/3 van de huwelijken mondt uit in een scheiding. De Marriage Course kan bijdragen aan een goede communicatie en verdieping in elkaar.  

Voor wie? De Marriage Course is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. De cursus komt uit een christelijke koker, maar dat betekent helemaal   niet dat hij alleen voor christenen is bedoeld. De cursus behandelt   relevante onderwerpen waar iedereen mee te maken krijgt. Het   'christelijke' aan de cursus is dat de basiswaarden van de cursus   christelijk zijn, denk aan: kiezen voor trouw, verbondenheid, eerlijk   zijn, je naaste liefhebben als jezelf, enz.

Aanmelden via marriagecourse@derank.org of via de aanmeldknop rechts bovenin. De cursus kost voor 7 avonden inclusief eten en drinken 250 euro.

Klik hier voor data.