print deze pagina
Aanmelden Alphacursus

dinsdag 5 oktober 2021

Alpha Cursus 5 oktober 2021

ALPHACURSUS

 Klik hier voor het filmpje van Carolien over wat de Alpha cursus in haar leven heeft betekent.

De Alpha-cursus biedt iedereen de mogelijkheid om in acht avonden en een zaterdag op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! De Alpha-cursus is een kennismakingscursus met het christelijke geloof. We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn rondom het christelijke geloof. Vragen als:

  • Hoe kun je weten dat God werkelijk bestaat?
  • Waarom zou het christelijk geloof zin geven aan het bestaan?
  • Is Jezus anders dan andere religieuze leiders?
  • Waarom zien christenen de Bijbel als ‘het Woord van God’?
  • Waarom zou het christelijke geloof de enige ware godsdienst zijn?
  • Hoe komt het dat sommige mensen zeggen veranderd te zijn door het geloof?
Deze en andere vragen willen we graag met deelnemers van de Alpha-cursus bespreken.
Letterlijk miljoenen mensen over de hele wereld hebben deze cursus al gevolgd en het heeft hen geholpen in hun zoektocht naar God, waarheid, rust, zingeving… Voel je vrij de eerste avond vrijblijvend kennis te maken met de opzet en sfeer van de cursus. Daarna is het aan jou of je blijft of niet.

Er zijn 8 Alpha-bijeenkomsten en de eerstvolgende mogelijkheid om mee te doen is vanaf 5 oktober 2021, van 19:00-21:30 (inclusief een maaltijd)
Klik hier voor data.

Opgeven kan via dit aanmeldformulier. Aan de cursus zijn geen vaste kosten verbonden. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage voor het materiaal en de zaterdag. Meer informatie over de cursus kun je krijgen via de mail naar: alpha@derank.org. Je kunt ook bellen met 030-7115380.