print deze pagina
Aanmelden Pre-Marriage Course

zondag 17 oktober 2021

Pre-marriage Course belangstelling eerstvolgende cursus

Op zaterdag 21 maart en 18 april 2020 zijn jullie van harte welkom bij de relatiecursus Pre Marriage Course.

“Een goede voorbereiding is het halve werk!”

Ga jij trouwen? Maak een vliegende start met de Pre-marriage courseJ

Je hebt iemand gevonden met wie je je leven wilt delen? Geweldig! Gaan jullie samen voor een sterke basis en een duurzame relatie? Volg dan de pre-marriage course! Wat is het? Een cursus verdeeld over 2 zaterdagen met heel uiteenlopende onderwerpen. Samen praten, elkaar beter leren kennen, je krijgt praktische tips en hoort de verhalen van verschillende ‘ervaringskoppels’. De gesprekken tijdens de cursus voer je met elkaar als stel en dus niet in de grote groep. Al kun je natuurlijk tijdens het eten en de borrel natuurlijk jullie ervaringen met elkaar delen :)

Waarom de Pre-marriage course?

Wij geven deze cursus met 3 stellen: David en Annet (Utrecht), Robbin en Jedidja (Utrecht) en Floris en Karin (Vleuten). We hebben zelf ervaren dat de thema’s tijdens de cursus zo belangrijk zijn en vinden het tof om dit te faciliteren voor anderen. Als je van plan bent te gaan trouwen of serieus verder te gaan met je relatie, dan ben je druk met locaties, jurken, ringen, huis zoeken etc. Niets mis mee! Alleen is het ook zo waardevol om eens wat tijd uit te trekken voor de inhoud van je relatie. Waarom houd ik eigenlijk van mijn partner? Wat verwacht ik van mijn partner? Hoe willen we de financiën inrichten? Hoe ga ik eigenlijk om met boosheid en hoe dat mijn partner dat? Waar worden we allebei heel blij van?

En stiekem leren wij er zelf ook iedere keer dat we de cursus geven weer wat van. ???? Want het helpt ook ons om weer even stil te staan bij onze relatie en weer wat bewuster te investeren in elkaar.

Dus wij zouden zeggen: investeer die tijd en geef je snel op! Vol=vol

Data: zaterdag 21 maart 2020 van 10-17u en zaterdag 18 april 2020 van 12-17u. Wij zorgen op beide dagen voor lunch, koffie, thee en versnaperingen tussendoor. We sluiten de dagen af met een gezellige borrel.

Locatie: In-de-kern-gezond, Kopenhagenstraat 41, Utrecht (Leidsche Rijn Centrum; 1 minuut lopen vanaf station Leidsche Rijn Centrum)

Kosten: 100 euro per stel. Inclusief werkboekjes en eten en drinken

Opgeven kan via de aanmeldlink. Zie ook "Actueel op onze website"

Opgeven uiterlijk 14 februari 2020 (inderdaad, Valentijnsdag – leuk kadootje voor je partner?;-) )

Meer weten? Kijk op Premarriage Course Nederland ( www.premarriagecourse.nl ),  mail naar premarriage@derank.org, of spreek één van ons aan na de dienst: Floris en Karin Peters (Leidsche Rijn), David en Annet Sterk (Utrecht) of Robbin en Jedidja Reijnen (Utrecht).

Eerdere deelnemers over de pre-marriage course:

“Verdieping, nieuwe inzichten, gesprekken die we nog niet eerder hadden”

“Zeer goed geregeld. Erg leuk om verschillende stellen aan het woord te horen. Eerlijk en

open"