print deze pagina
Aanmelden Discipelschapscursus

dinsdag 14 januari 2020

Discispelschapscursus groeien in genade 14-1-2020

 Klik hier voor cursusdata

DISCIPELSCHAPSCURSUS GROEIEN IN GENADE

Het is geweldig als je Gods liefde voor jou niet alleen kent met je hoofd, maar ook tot diep in je hart ervaart. Dan zul je bij alles wat je doet gemotiveerd worden door liefde voor Hem. Dit klinkt fantastisch nietwaar? Maar betrap jij jezelf er ook op dat je vaker gemotiveerd wordt door schuld, schaamte, angst of juist trots?

Je doet ‘alle dingen’, spreekt de ‘juiste woorden’ en je geloof is oprecht, maar je mist de rust die Jezus beloofd heeft.

De discipelschapscursus Groeien in Genade stelt jou als christen in staat om Gods genade zo echt en zo diepgaand te ervaren dat liefde voor Hem de drijfveer wordt voor alles wat je doet.  Deze cursus is de opvolger van de Vrijheid in Christus cursus maar is ook goed afzonderlijk te volgen. Naast gedegen onderwijs over Bijbelse waarheden rondom genade legt deze cursus tevens de nadruk op het helpen van mensen om Gods genade daadwerkelijk te gaan ervaren en uitleven. Door praktische oefeningen, door tijd te nemen echt naar God te luisteren en door de ‘stappen naar het ervaren van Gods genade’.

Weet je wat iemand laatste zij over deze discipelschapscursus?

'Ik ben al tientallen jaren een christen maar nu heb ik genade pas te pakken. Het is verbijsterend en overrompelend'.